Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Διαγωνισμός blogging μαθητών ΕΠΑΛ Σιδηροκάστρου - Ηράκλειας - Ροδόπολης


H Ομοσπονδία Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Σερρών διοργανώνει έναν διαγωνισμό για bloggers. Ο πρωταρχικός στόχος του διαγωνισμού είναι οι συμμετέχοντες να μάθουν τρόπους προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών μέσα από το διαδίκτυο. Απώτερος στόχος είναι η δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας διαδικτυακού μάρκετινγκ που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην προώθηση των εμπόρων του Νομού Σερρών μέσα από το διαδίκτυο.   
Συμμετοχή
Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μαθητές των ΕΠΑΛ Σιδηροκάστρου, Ηράκλειας και Ροδόπολης. Η δήλωση συμμετοχής μπορεί να γίνει μέχρι την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016.

Διαδικασία
Για κάθε διαγωνιζόμενο θα δημιουργηθεί ένα blog (ιστολόγιο) μιας επιχείρησης του Νομού Σερρών. Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνικές προώθησης να αυξήσουν τις μοναδικές επισκέψεις στο blog τους. Αρχικά θα υπάρξει μια δοκιμαστική περίοδος (έως 29 Φεβρουαρίου 2016) όπου οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όλες τις τεχνικές προώθησης. Η καταγραφή των μοναδικών επισκέψεων θα πραγματοποιηθεί από 1 Μαρτίου 2016 έως 18 Απριλίου 2016.

Έπαθλα
Στους "πραγματικούς" συμμετέχοντες του διαγωνισμού θα δοθούν πέντε (5) οικονομικά έπαθλα των διακοσίων ευρώ (200€) μετά από κλήρωση. Οι "πραγματικοί" συμμετέχοντες ορίζονται ως εξής: είναι όσοι θα ξεπεράσουν το 10% των μοναδικών επισκέψεων που θα έχει ο πρώτος.

Όροι
Δύο είναι οι όροι που δεν πρέπει να παραβούν όσοι μαθητές συμμετάσχουν στον διαγωνισμό. Ο πρώτος όρος είναι να μην χρησιμοποιήσουν εργαλεία που δημιουργούν ψεύτικες επισκέψεις. Ο δεύτερος όρος είναι το υλικό που θα δημοσιοποιούν να είναι σχετικό με την επιχείρηση που προωθούν. Την πρώτη φορά που κάποιος διαγωνιζόμενος παραβεί τους συγκεκριμένους όρους θα του δίνεται μια κίτρινη κάρτα, την δεύτερη φορά θα τίθεται αυτόματα εκτός διαγωνισμού.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Hostgator Coupon Code